Focus Dailies All Day Comfort Durduruldu

Rasmus Adeltoft tarafından

26.04.2024 13:24
Focus Dailies All Day Comfort Durduruldu

Focus Dailies All Day Comfort, popüler bir günlük tek kullanımlık kontakt lens, üretimi durdurulmuştur.

Üretimi durdurulmasına rağmen, var olan stoklar bazı perakendecilerde hala mevcut olabilir. Tüketicilerin profesyonel bir rehberlikle alternatif markalara geçmeyi düşünmeleri önerilir.

Focus Dailies All Day Comfort İçin Alternatifler

Alternatif arayanlar için, Alcon veya diğer üreticilerin diğer günlük tek kullanımlık lensleri benzer konfor ve rahatlık sunar. Alcon'dan bazı alternatifler arasında durdurulan lensin doğrudan güncellenmiş versiyonu olan Dailies AquaComfort Plus, Dailies Total1 ve Precision1 bulunmaktadır.

Yeni bir tip kontakt lensine geçmeden önce her zaman bir optisyenle görüşün, gözleriniz için doğru uyum ve uygunluğu garantileyin.

Durma Nedenleri

Focus Dailies All Day Comfort'ın üretiminin durdurulması, daha ileri malzemeler ve teknolojiyle yeni yenilikler için yer açmakta olan kontakt lens sektöründe yaşlı ürünlerin aşamalı olarak düşürülmesinin normal bir parçasıdır.

Referanslar

  1. Dailies Aquacomfort Plus Informational Page, MyAlcon

Rasmus, görme ve göz sağlığı konusundaki en son trendler ve haberler hakkında araştırma yapar ve yazar. Okuyucuların alandaki önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak için net ve güvenilir bilgiler sağlamayı amaçlamaktadır.